fbpx

img (9).jpg

Dorin Muntean, criminalul care l-a decapitat cu drujba pe bărbatul din Sânandrei, riscă închisoare pe viață. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor calificat cu premeditare și violare de domiciliu.

Dorin Muntean poate primi pedeapsa maximă, închisoare pe viaţă, ţinând cont de toate circumstanţele crimei. Pedeapsa minimă pentru faptă este de închisoare între 15 şi 25 de ani. Pe de altă parte, Muntean şi-a recunoscut faptele.

Agresorul le-a spus anchetatorilor că a vrut să se răzbune pe victima sa, după ce acesta i-a vândut o maşină care ar fi fost defectă. Agresorul a vrut să îi înapoieze maşina victimei sale, însă acesta din urmă a refuzat să îi înapoieze banii pe motiv că clientul său s-a folosit de autoturism.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Joi noaptea, spre dimineaţă, agresorul s-a dus cu o drujbă acasă la victima sa, Mihai Constantin, 44 de ani, şi a început să taie uşa de la intrarea în casă. Locatarii (tatăl, cei doi fii ai lui, un adolescent de 14 ani şi un tânăr de 18 ani, precum şi iubita acestuia din urmă) au încercat să scape fugind.

Fiul cel mic şi-a rupt piciorul sărind pe fereastră, însă tatăl a fost prins din urmă de agresor, în spatele grădinii, unde l-a lovit în zona capului şi pe corp cu drujba. În urma loviturilor, bărbatul a decedat.

sursa: observator.tv

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg