fbpx

pensionari-tratament.jpg

În acest an se acordă de la stat aproape 60.000 de bilete la tratament balnear pentru pensionarii și asigurații care au nevoie de tratament pentru diverse afecțiuni medicale. 

Cele 59.622 de locuri la tratament balnear din acest an vor fi repartizate în maximum 19 serii de trimitere, biletele fiind distribuite de către CNPP, prin intermediul caselor teritoriale de pensii. Durata sejurului este de 16 zile, iar a tratamentului balnear, de 12 zile.

Biletele se acordă la cerere numai anumitor categorii de persoane care dovedesc că au nevoie de un astfel de tratament pentru afecțiunile lor medicale. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Actele necesare pentru obținerea unui bilet de tratament sunt:

cererea tip de acordare a biletului de tratament;
actul de identitate (copie);
talonul de plată a pensiei (original sau copie);
biletul de trimitere - formular cu regim special, unic pentru serviciile medicale de recuperare-reabilitare acordate de către societăţile de turism balnear şi de recuperare, eliberat de către medicul de familie sau medicul de specialitate, aflat în relaţii contractuale cu casele de asigurări de sănătate (copie, cu prezentarea actului original);
programul de recuperare (copie, cu prezentarea actului original).

Cererile de acordare a biletelor de tratament balnear sunt ierarhizate în funcție de punctajul obținut de fiecare cerere în parte, potrivit avocatnet.ro.

Pentru detalii contactați Casa de Pensii Prahova, Telefon/fax: 0244.577.406.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg