fbpx

explozie.jpg

Doi tineri, în vârstă de 18, respectiv 21 de ani, din localitatea Boldești-Scăeni au fost la un pas să-și piardă viața. Soba din casa în care locuiau a explodat joi, aproape de miezul nopții. Explozia n-a fost urmată de incendiu.

Cei doi tineri se aflau în casă în momentul în care s-a produs evenimentul. În urma deflagrației, bărbatul, în vârstă de 18 ani, s-a ales cu traumatism facial, iar cel 21 de ani  celalalat cu arsuri de gradul 1 pe membrele superioare. Ambii au fost transporatți la spital.

Din fericire, explozia nu a afectat structura de rezistența a locuinței. 

Reprezentanții ISU fac cercetări pentru a stabi cauza care a dus la producerea acestui eveniment.

Foto: ISU Prahova

explozie.jpg

e8df1831-48c4-4ca2-bdf4-4bc05a71b4a6.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg