fbpx

explozie.jpg

Doi tineri, în vârstă de 18, respectiv 21 de ani, din localitatea Boldești-Scăeni au fost la un pas să-și piardă viața. Soba din casa în care locuiau a explodat joi, aproape de miezul nopții. Explozia n-a fost urmată de incendiu.

Cei doi tineri se aflau în casă în momentul în care s-a produs evenimentul. În urma deflagrației, bărbatul, în vârstă de 18 ani, s-a ales cu traumatism facial, iar cel 21 de ani  celalalat cu arsuri de gradul 1 pe membrele superioare. Ambii au fost transporatți la spital.

Din fericire, explozia nu a afectat structura de rezistența a locuinței. 

Reprezentanții ISU fac cercetări pentru a stabi cauza care a dus la producerea acestui eveniment.

Foto: ISU Prahova

explozie.jpg

e8df1831-48c4-4ca2-bdf4-4bc05a71b4a6.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro