fbpx

img_1_fe090.jpg

Opinia publică aștepta cu nerăbdare decizia Tribunalului Prahova, după ce procurorul de caz îl reținuse pentru 24 de ore pe agresorul de la Spiru Haret, miercuri prezentându-l în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Tribunalul Prahova a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului bănuit că ar fi înjunghiat o profesoară la Colegiul Spiru Haret.

Acesta este cercetat pentru tentativa de omor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Decizia Tribunalului este una previzibilă, firească, în condițiile în care Mihai Alexandru Nițescu și-a premeditat fapta, postând un mesaj șocant pe pagina personală de facebook. Detaliile cazului AICI.

Procedural urmează finalizarea anchetei cu un rechizitoriu. Acesta va fi baza trimiterii în judecată a lui Mihai Alexandru Nițescu, fostul elev de la Spiru Haret, cel care în cursul zile de marți si-a înjunghiat în abdomen fosta profesoară de matematică, pe care o considera responsabilă pentru exmatricularea sa.

UPDATE Comunicatul Tribunalului Prahova:

Prin încheierea nr. 33, pronunţată de Secţia Penală a Tribunalului Prahova, în dosarul nr. 337/105/2019, la data de 30.01.2019, în baza art. 226 alin. 1 Cod procedură penală, a fost admisă propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova privind luarea măsurii arestării preventive a inculpatului Niţescu Mihai Alexandru.
În baza art. 226 alin.1 şi 2 Cod procedură penală raportat la art 223 alin. 2 Cod procedură penală, a fost dispusă arestarea preventivă a inculpatului Niţescu Mihai Alexandru, în prezent aflat la Centrul de reţinere şi arestare preventivă Câmpina, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 30.01.2019 şi până la data de 28.02.2019, inclusiv.
Împotriva încheierii mai sus-menţionate se poate face contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.
Menţionăm că persoana cercetată beneficiază de prezumţia de nevinovăție până la dovedirea vinovăţiei, în condiţiile Codului de procedură penală.

img_1_fe090.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg