fbpx

img (4).jpg

La scurt timp după ce și-a înjunghiat fosta profesoară de matematică, Mihai Alexandru Nițescu, elev exmatriculat acum doi ani din colegiul Național Spiru Haret din Ploiești, a fost prins de un jandarm.

Acesta se numește Gheorghe Iancu și a făcut parte din patrula care a pornit pe urmele atacatorului la scurt timp după producerea tentativei de crimă.

Citește și Ultimele informații despre starea profesoarei înjunghiate la Ploiești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Am observat o persoană de aproximativ 20 de ani, avea un cuțit în mana, l-am somat sa se oprească, acesta a fugit. L-am prins, la aproximativ 20 de metri, l-am imobilizat, l-am încătușat. În afara cuțitului cu care a înjunghiat-o pe doamna profesoara a mai avut un cuțit pe care l-a aruncat când a fost somat, un topor, o foarfeca, un patent”, a povestit jandarmul citat de observator.tv.

Citește și: Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova a dispus reținerea agresorului de la Colegiul Spiru Haret Ploiești

Suspectul a fost preluat de polițiști și dus la parchet pentru audieri, unde a și fost reținut pentru 24 de ore.

Citește și: Agresorul profesoarei de la Colegiul Spiru Haret, condamnat la închisoare cu suspendare, în 2017, după ce a amenințat un coleg cu un cuțit

El va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul atacului, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

img (4).jpg

foto: observator.tv

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg