fbpx

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Mihai Alexandru Nițescu, tânărul care astăzi a înjunghiat o profesoară de matematică de la Colegiul Spiru Haret din Ploiești, nu este pentru prima dată în atenția oamenilor legii.

În 2016, pe 12 octombrie, un profesor a chemat Poliția după ce tânărul, elev în clasa a XII-a la vremea aceea, și-a amenințat un coleg de clasă cu un cuțit.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru amenințare și port fără drept de armă albă, fiind amendat și cu 500 de lei. Dosarul de cercetare penală a fost înaintat Parchetului competent.

Citește și: Agresorul profesoarei de la Colegiul Spiru Haret, condamnat la închisoare cu suspendare, în 2017, după ce a amenințat un coleg cu un cuțit

Vă reamintim că, la această oră (16.00), profesoara de matematică este internată în stare gravă la Spitalul Județean Ploiești unde va fi supusă unei intervenții chirurgicale de urgență.

Citește și: Profesoara înjunghiată la Colegiul Spiru Haret din Ploiești este în stare gravă și necesită intervenție chirurgicală în regim de urgență

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg