fbpx

s560x316_Lidl.jpg

Un prahovean, care și-a uitat portofelul plin cu acte, carduri bancare și documente de identitate la magazinul Lidl Nord din Ploiești, a avut parte aseară de o surpriză plăcută. Prin intermediul observatorulph.ro, acesta a dorit să multumească personalului magazinului pentru corectitudinea și amabilitatea de care a dat dovadă.

Mesajul cititorului Florin T.:

”Luni seară mi-am făcut cumpărăturile la magazinul Lidl Nord din Ploiești. La casa de marcat am fost prea ocupat să pun cumpărăturile în sacoșă și, după ce am plătit produsele, am uitat portofelul pe bandă. Abia după ce am ajuns acasă mi-am dat seama că-mi lipsește portofelul așa că m-am întors cât am putut de repede la magazin. Sincer, nu credeam că-l voi mai găsi și deja îmi făceam griji cum pot să-mi recuperez actele, mai ales că a doua zi urma să plec din țară.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La magazin, surpriză! Și încă una plăcută! După ce m-a întrebat cum mă numesc și mi-a cerut câteva detalii despre conținutul portofelului, responsabilul de magazin mi l-a returnat intact. Vreau să le mulțumesc prin intermediul ziarului dvs angajaților din Lidl Nord pentru corectitudinea și amabilitatea de care au dat dovadă”.

Dacă ați fost martorul unui eveniment important scrieți-ne pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau contactați-ne direct pe Facebook.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg