fbpx

da7d419b-8350-4197-9868-3bd2150fd489.jpg

O tânără din Ploiești, în vârstă de 20 de ani, este de negăsit. Familia a cerut ajutorul Poliției pentru a-i da de urmă.

Polițistii Secției 4 Ploiești au fost sesizați despre faptul că Mihai Elena Narcisa, în vârstă de 20 de ani, din Ploiești, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,55 - 1, 60, greutate 60 kg, păr negru, drept, fața ovală, ochi căprui.

La momentul plecării era îmbrăcată cu blugi de culoare albastră, tricou de culoare albă, geacă din piele de culoare neagră, adidași de culoare albă.

Persoanele care pot oferi informații despre tânăra în cauză sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

da7d419b-8350-4197-9868-3bd2150fd489.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro