fbpx

15492224_1751055788553719_3553219615180452431_n.jpg

Viorel Gheorghe, zis Ulise, cunoscut în Ploiești pentru pasiunea lui pentru cai, a fost confundat cu autorul accidentului petrecut vineri seară în zona Gării de Sud din cauza poreclei.

Vinerea trecută, un șofer aflat a volanul unui BMW X 6 parcat neregulamentar a vrut să scape de amendă și a acroșat o polițistă locală care îi solicitase documentele. Agenta a suferit mai multe răni, dar care nu îi pun viața în pericol.

Șoferul care a lovit-o intenționat pe polițista locală din Ploiești era parcat pe trecerea de pietoni

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Șoferul, care a fugit de la locul accidentului și și-a abandonat mașina pe o stradă din apropiere, a fost prins a doua zi și pus sub control judiciar.

Pentru că suspectul principal era cunoscut în cartier drept Ulise, presa locală l-a confundat cu Viorel Gheorghe, poate cel mai pasionat ploieștean al sportului hipic.

Imagini de la accidentul din Ploiești unde o polițistă locală a fost lovită de un șofer fugar

Acesta a povestit pentru observatorulph.ro că a fost sunat de rude, prieteni, cunoscuți să-l întrebe ce a pățit?

”Eu nu am avut nicio legătură cu accidentul de la gara de sud de vineri. A fost un alt Ulise, nu eu. A trebuit să o liniștesc pe mama, care este cardiacă și care a auzit că eu aș fi fost la volanul acelui bolid. Vreau să-i asigur pe toți cunoscuții mei că sunt bine și că nu am provocat niciun accident”, a declarat, pentru observatorulph.ro, Viorel Gheorghe, ”adevăratul” Ulise.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg