fbpx

politisti.jpg

La o zi de comiterea faptei, persoana care a accidentat intenționat o polițistă locală, vineri seară, în zona Gării de Sud din Ploiești, a fost prinsă de oamenii legii. Cel în cauză este un bărbat din Ploiești.

UPDATE Suspectul a fost plasat sub control judiciar

Acesta a fost condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Șoferul care a lovit-o intenționat pe polițista locală din Ploiești era parcat pe trecerea de pietoni

Polițista locală se afla vineri seara în exercitarea atribuțiilor de serviciu și a observat un autoturism, marca BMW X6, parcat neregulamentar pe strada Bobâlna. 

Șoferul care a lovit o polițistă în Ploiești cu un BMW X6, ca să nu plătească amendă de parcare, este de negăsit

În momentul în care s-a apropiat de conducătorul autoturismului și i-a solicitat documentele, bărbatul a refuzat, s-a urcat în mașină și a fugit de la fața locului. Colegul polițistei a sunat la 112, susținând că femeia a fost lovită de bolidul celui în cauză.

Imagini de la accidentul din Ploiești unde o polițistă locală a fost lovită de un șofer fugar

A fost transportată la Spitalul Județean de Urgență.

politisti.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg