fbpx

politisti.jpg

La o zi de comiterea faptei, persoana care a accidentat intenționat o polițistă locală, vineri seară, în zona Gării de Sud din Ploiești, a fost prinsă de oamenii legii. Cel în cauză este un bărbat din Ploiești.

UPDATE Suspectul a fost plasat sub control judiciar

Acesta a fost condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Șoferul care a lovit-o intenționat pe polițista locală din Ploiești era parcat pe trecerea de pietoni

Polițista locală se afla vineri seara în exercitarea atribuțiilor de serviciu și a observat un autoturism, marca BMW X6, parcat neregulamentar pe strada Bobâlna. 

Șoferul care a lovit o polițistă în Ploiești cu un BMW X6, ca să nu plătească amendă de parcare, este de negăsit

În momentul în care s-a apropiat de conducătorul autoturismului și i-a solicitat documentele, bărbatul a refuzat, s-a urcat în mașină și a fugit de la fața locului. Colegul polițistei a sunat la 112, susținând că femeia a fost lovită de bolidul celui în cauză.

Imagini de la accidentul din Ploiești unde o polițistă locală a fost lovită de un șofer fugar

A fost transportată la Spitalul Județean de Urgență.

politisti.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro