fbpx

ioana sursa spynews.ro.jpg

Ioana, tânăra din Poiana Câmpina, ucisă de un protexent în Germania, trebuie să ajungă ''acasă''! Este apelul prietenilor fetei, care au demarat o campanie de strângere de fonduri peețelele de socializare. Prietena Ioanei Condea a postat și un mesaj pe contul personal de Facebook:

Lansez acest apel tuturor românilor: Ioana ar putea fi înmormântată în Germania, pe banii statului, la ''necunoscuţi'', dacă familia nu reuşeşte să strângă suma necesară pentru repatriere. Vă rog din suflet, haideți să punem mână de la mână și să ajutăm familia îndoliată, cu atât cât putem ! Ioana trebuie să ajungă acasă și pe pământ natal să fie înmormântată, nu o putem lăsa printre străini!!!

Repatrierea Ioanei Costă 5000 de euro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru cei care știu povestea și pentru cei care vor să ajute, a fost înființat și un cont, pe numele mamei Ioanei, în care oamenii pot dona: Cont IBAN: RO40INGB0000999906415286
ING Bank Sucursala Câmpina, titular Georgeta Gratiela Condea.

Cu cât vom strânge bani mai rapede, cu atât Ioana va fi repatriată mai repede! Colegul meu, Bestattungen Gagila se va ocupa de toate demersurile repatrierii, împreună cu colegii lui de la serviciul funerar din Germania.''

Ioana a lăsat în urmă un băiețel.

A murit după aproape 5 ani de când a fost bătută crunt de proxenetul care a obligat-o să se prostitueze. Copilul Ioanei condea va fi crescut acum de bunici.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg