fbpx

03-pirati-sosele-2.jpg

Polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente. Au aplicat 121 de sancțiuni contravenționale (40 pentru viteză excesivă, 20 pentru abateri pietoni etc.), în valoare de 33.365 lei, au reținut un permis de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare auto.

Aceștia au acționat în localitățile Făget și Vălenii de Munte pentru identificarea autovehiculelor care efectuează transport ilegal de persoane. Astfel, au oprit pentru control 4 astfel de auto, în toate acestea fiind pasageri care au declarat că au achitat sau urmau să achite contravaloarea transportului.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că pe numele a doi dintre șoferii depistați au mai fost întocmite procese-verbale de depistare, prin care li se aducea la cunoștință că vor fi sancționați contravențional în cadrul repetabilității faptelor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei doi au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 3.000 de lei, totodată fiindu-le suspendat dreptul de utilizare al autovehiculelor pentru 6 luni prin reținerea certificatelor de înmatriculare și a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare.

Și polițiștii Biroului Rutier Ploiești au acționat în vederea identificării autoturismelor care efectuează transport ilegal de persoane, pe ruta Ploiești-Bucov-Pleașa. Astfel, au identificat un autoturism despre care existau indicii că ar fi efectuat transport rutier, contra cost, în mod repetat.

În cauză a fost întocmit un proces-verbal de contravenție, totodată fiind reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare, cu propunere de suspendare a dreptului de utilizare a auto.

sursa: IJP Prahova

foto cu caracter ilustrativ

 

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg