fbpx

A-lovit-o-femeie-pe-trecerea-de-pietoni-si-a-fugit-de-la-locul-accidentului.jpg

Accident grav în această dimineață, pe DN1, în localitatea Bănești. O femeie care traversa strada, pe trecerea de pietoni a fost lovită de un autoturism.Victima este în stare gravă, fiind în stare de inconștiență.

Accidentul s-a produs pe sensul de mers către Ploiești, la intersecția cu Urleta. Poliția cercetează circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

Revenim cu amănunte!

Foto cu caracter ilustrativ

A-lovit-o-femeie-pe-trecerea-de-pietoni-si-a-fugit-de-la-locul-accidentului.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg