fbpx

sala-escalada-25.jpg

În căutarea activităților pentru cei mici într-o perioadă în care vremea ne cam obligă să stăm în interior, escalada ar fi o variantă plăcută și inedită de mișcare. În Ploiești, există un panou dedicat celor care vor să se inițieze sau să se antreneze în cățăratul “pe pereți“. Costul unei ședințe pleacă de la 20 lei/ora.


Acest gen de sport, înfrățit cu alpinismul, dezvoltă capacitatea de atenție, forță, anduranță, mobilitate. Este genul de mișcare prin care sunt antrenați toți mușchii corpului. La sala Escamonde din Ploiești, cei interesați vor găsi un panou unde-și vor putea testa și dezvolta tehnicile de cățărare.


Cursurile se adresează tuturor categoriilor de vârstă, începând de la copii de 4-5 ani. Ele se desfășoară pentru începători doar sub supravegherea unui instructor. În privința echipamentului, acesta poate fi pus la dispoziție de către administratorul sălii, contracost.


Cu toate că echipamentul este de multe ori minimal, unii sportivi rezumându-se doar la espadrile și săculețul pentru magneziu, este necesar ca practicanții escaladei să cunoască și echipamentul de alpinism: hamul, coarda, carabinierele, casca, pitoanele și bineînțeles, metodele de asigurare și auto-asigurare.


Recomandăm escalada tuturor celor pasionați de natură și mișcare, indiferent de vârstă. Pentru novici, copii, tineri sau adulți, avem cursuri de escaladă, iar pentru cei avansați, trasee dintre cele mai variate“, este precizat pe site-ul sălii de escaladă: www.escamonde.ro


Programul este de miercuri, joi și vineri între orele: 16:00 – 23:00 și sâmbătă, în funcție de solicitări, între 14:00 – 19:00


Tarife:

O intrare – 20 lei (fără echipament) / 25 lei (cu echipamentul inclus)
5 intrări – 80 lei (fără echipament) / 100 lei (cu echipamentul inclus)
10 intrări – 140 lei (fără echipament) / 180 lei (cu echipamentul inclus)

Cursuri de escaladă

O ședință cu instructor – 35 lei (fără echipament) / 40 lei (cu echipamentul inclus)
5 ședințe cu instructor – 150 lei (fără echipament) / 175 lei (cu echipamentul inclus)
10 ședințe cu instructor – 250 lei (fără echipament) / 300 lei (cu echipamentul inclus)
Ședințele sunt de 2 ore, iar după puteți rămâne pentru antrenament fără instructor.


REDUCERI (valabile pentru membrii și voluntarii clubului Escamonde; elevi și studenți)

O intrare – 15 lei (fără echipament) / 20 lei (cu echipamentul inclus)
5 intrări – 60 lei (fără echipament) / 80 lei (cu echipamentul inclus)
10 intrări – 100 lei (fără echipament) / 140 lei (cu echipamentul inclus)


Sala este situată pe Strada Gilortului, nr. 1B, Ploiești, (cartier Albert). Cei interesați pot afla detalii despre panoul de escaladă pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și pot cere informații sau pot face programări la 0741 533 132 - Cătălin Munteanu.

Sursa foto: Cătălin Munteanu

sala-escalada-25.jpg

sala-escalada-30.jpg

sala-escalada-04.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg