fbpx

incatusat-catuse.jpg

Trei condamnați la închisoare au fost depistați de polițiștii prahoveni, unul dintre ei fiind căutat pentru infracțiuni comise în Spania, unde va fi extrădat pentru ispășirea pedepsei.

Comunicatul IJP Prahova:

Polițiști din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au depistat o tânără de 24 de ani din municipiu, pe care Judecătoria Constanța a condamnat-o la o pedeapsă de 1 an și 3 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de complicitate la furt calificat în formă continuată. A fost încarcerată în Penitenciarul Târgșor, în vederea executării pedepsei.
 
Și polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției nr. 4 Ploiești au depistat un ploieștean de 29 de ani. Acesta era condamnat de Judecătoria Ploiești la o pedeapsă de 1 an și 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis. S-a procedat la conducerea lui la sediul secției, și ulterior la încarcerarea sa în Penitenciarul Mărgineni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 Polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Plopeni au primit un mandat de arestare preventivă emis de către Curtea de Apel Ploiești pe numele unui bărbat de 29 de ani din localitate. În urma verificărilor efectuate, persoana în cauză a fost depistată și condusă la sediul unității de poliție. Polițiștii au întocmit documentele procedurale și au depus condamnatul în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Câmpina, urmând ca acesta să fie extrădat către autoritățile judiciare din Spania.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg