fbpx

ecaterina-andronescu-candideaza-pentru-un-post-de-vicepresedinte-psd-335943-1.jpg

Ministrul Educației Ecaterina Andronescu a declarat că elevii pot evita să se îmbolnăvească de gripă în școli dacă pleacă de acasă cu un pachet de șervețele umede antibacteriene, în cazul în care nu se pot spăla pe mâini la școală din cauza lipsei de săpun. 

Ecaterina Andronescu a fost întrebată, în cadrul unei emisiuni la Digi 24, ce soluție are pentru școlile care nu dispun de săpun în toalete, în contextul în care suntem în pragul unei epidemii de gripă.

„Măsura știți care este? Copiii să plece de acasă cu un pachet de șervețele umede. De regulă, șervețelele acestea umede sunt antibacteriene și trebuie învățați copiii să le folosească. E bună și masca, dar în general copiii nu cred că au așa o mare bucurie să o păstreze. Dar șervețelul este un element extrem de la îndemână și pe care trebuie să învețe să îl folosească”, a spus ministrul Educației. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a spus că este posibil ca în curând să fie declarată epidemie. Pintea recomandă populației să se vaccineze, pentru a evita îmbolnăvirile. Totodată, ministrul le recomandă celor care prezintă simptome asociate gripei să meargă imediat la medic și să nu se expună în colectivitate. 

sursa: digi24.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg