fbpx

scoala politie.JPG

Emoțiile s-au încheiat pentru cei aproape 4000 de candidați care au susținut, duminică, proba scrisă la examenul de admitere la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr“, din Câmpina. Cel mai bun rezultat a fost obținut de către un concurent din Prahova.

Deși toți aspiranții au aflat imediat după terminarea examenului ce punctaj au obținut, ei au fost nevoiți să aștepte și afișarea clasamentului ca să vadă dacă sunt în rândul celor admiși sau nu.

Dintre cei 3866 de concurenți români care au susținut proba scrisă, constând într-un test grilă la Limba română și la o limbă străină, 1271 au fost declarați admiși, iar ultimul rezultat deasupra liniei a fost de 64 de puncte. Deși au fost mai mulți candidați cu acest punctaj, diferențierea a fost făcută de media de la Bacalaureat.

În rândul candidaților de etnie romă, 19 dintre cei 34 rămași în concurs au fost declarați admiși, iar ultimul punctaj a fost de 50. Pe cele 10 locuri alocate altor minorități au concurat 31 de tineri, iar ultima persoană admisă a avut 55 de puncte. Și aici a fost nevoie de departajare pentru concurenții care au avut același rezultat, diferența făcând-o tot media de la Bacalaureat.

În această sesiune de admitere nu a fost înregistrat nici un punctaj maxim. Cel mai bun rezultat a fost de 95 de puncte și a fost obținut de către un candidat din Prahova.

Rezultatele sunt afișate pe site-ul Școlii de Poliție din Câmpina: http://www.scoalapolitie.ro/admitere

Cei nemulțumiți pot depune doar în nume personal contestații, în maximum 24 de ore de la afișarea acestor punctaje, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe 23 ianuarie.

scoala politie.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg