fbpx

scoala politie.JPG

Emoțiile s-au încheiat pentru cei aproape 4000 de candidați care au susținut, duminică, proba scrisă la examenul de admitere la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr“, din Câmpina. Cel mai bun rezultat a fost obținut de către un concurent din Prahova.

Deși toți aspiranții au aflat imediat după terminarea examenului ce punctaj au obținut, ei au fost nevoiți să aștepte și afișarea clasamentului ca să vadă dacă sunt în rândul celor admiși sau nu.

Dintre cei 3866 de concurenți români care au susținut proba scrisă, constând într-un test grilă la Limba română și la o limbă străină, 1271 au fost declarați admiși, iar ultimul rezultat deasupra liniei a fost de 64 de puncte. Deși au fost mai mulți candidați cu acest punctaj, diferențierea a fost făcută de media de la Bacalaureat.

În rândul candidaților de etnie romă, 19 dintre cei 34 rămași în concurs au fost declarați admiși, iar ultimul punctaj a fost de 50. Pe cele 10 locuri alocate altor minorități au concurat 31 de tineri, iar ultima persoană admisă a avut 55 de puncte. Și aici a fost nevoie de departajare pentru concurenții care au avut același rezultat, diferența făcând-o tot media de la Bacalaureat.

În această sesiune de admitere nu a fost înregistrat nici un punctaj maxim. Cel mai bun rezultat a fost de 95 de puncte și a fost obținut de către un candidat din Prahova.

Rezultatele sunt afișate pe site-ul Școlii de Poliție din Câmpina: http://www.scoalapolitie.ro/admitere

Cei nemulțumiți pot depune doar în nume personal contestații, în maximum 24 de ore de la afișarea acestor punctaje, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe 23 ianuarie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

scoala politie.JPG

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg