fbpx

646x404.jpg

Polițiștii prahoveni anchetează moartea unei femei al cărei cadavru a fost găsit pe 9 ianuarie, într-un șanț de pe centura de est a Ploieștiului. Iuliana Radu, de 49 de ani, a fost găsită moartă a doua zi după ce a ieșit de la lucru și nu a mai răspuns la telefon.

Femeia, care lucra la o societate din Bariera Bucov, a plecat de la muncă, însă nu a mai ajuns acasă, în cartierul Mihai Bravu.

Familia a căutat-o disperată, însă a fost găsită, fără viață, la Moara Nouă, pe centura de est a Ploieștiului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 ”Nu avea ce să caute acolo. Nu era traseul ei pe acolo. S-a abătut cu doi kilometri de la drum. Acolo este doar o zonă industrială, sunt benzinării, reprezentanţe auto, nu sunt locuinţe, nu sunt case. Ea trebuia să ajungă la Afi Mall şi de acolo în Mihai Bravu, dar cumva a făcut stânga şi a ajuns pe Centura de Est, pe la combinatul Teleajen, la mai bine de doi kilometri depătare. Aia este o centură care merge spre Ghighiu şi de acolo se iese spre Bucureşti. Ce să caute ea pe acolo şi pe jos? Mai ales că ningea şi era frig”, a declarat Ion Dafinescu, soţul femeii, citat de adevarul.ro.

Deși în acea perioadă a nins, hainele femeii nu erau acoperite de zăpadă.

Poliția încearcă să deslușească misterul acestei morți și verifică imaginile surprinse de camerele video de supraveghere de pe traseul victimei.

foto: adevarul.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg