fbpx

IMG_1079.JPG

Dintre cei aproape 5300 de candidați la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina, peste 1300 de candidați au picat la probele eliminatorii: contravizita medicală și evaluarea aptitudinilor fizice. Astfel, concurența pentru această sesiune a scăzut de la 4,07 la 3,3 concurenți pe un loc.

În urma probelor eliminatorii, pentru cele 1300 de locuri scoase la concurs se vor lupta 3933 de tineri. Dintre aceștia 3871 sunt români (2815 băieți, 1056 fete), 31 romi (27 băieți, 4 fete), iar 31 (23 băieți, 8 fete) aparțin altor minorități.

Evaluarea aptitudinilor fizice a avut loc în șase săli de sport: la Breaza, Băicoi, Blejoi, Comarnic, Cornu și Plopeni. Proba le-a creat dificultăți multor dintre aspiranții la un job în Poliție. Potrivit comisarului-șef Beatrice Melincianu, purtătorul de cuvânt al Școlii de Poliție din Câmpina, au existat câteva accidentări, dar nu au fost situații grave.

Proba de verificare a cunoștințelor va avea loc duminică, 20 ianuarie, sub forma unui test grilă la limba română și o limbă străină. Concureții vor afla imediat după finalizarea probei ce rezultat au obținut, însă nu și clasamentul. Acesta va fi afișat pe 21 ianuarie. Nemulțumiții vor putea depune contestații în maximum 24 de ore de la aflarea notei, urmând ca pe 23 ianuarie să fie afișate rezultatele finale.

IMG_1079.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg