fbpx

intersectie-malu-rosu.jpg

O cititoare ne-a transmis pe adresa redacției o sesizare privind pericolul major de accidente generat de proasta semnalizare rutiere a unei treceri de pietoni din cartierul ploieștean Malu Roșu.

Sesizarea cititoarei observatorulph.ro:

”Buna ziua. Vă sesizez o problemă legată de proasta semnalizare a unei treceri de pietoni. Este vorba de trecerea de pietoni situata in dreptul magazinelor de pe strada Malul Roșu la intersecția cu str Nicolae Titulescu și str Podul Înalt.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Semnul de trecere pietoni este DOAR pe sensul către centru după statia de autobuz, vopseaua este aproape stearsă, noaptea sau daca șoseaua este umeda nu se vede, iar un șofer care vine pe sensul dinspre centru către sos Vestului nu are de unde să știe că acolo este trecere de pietoni.

In fața mea a trecut o puștoaică dinspre magazine, corect, pe trecere, dar un șofer neștiind că acolo e trecere s-a oprit la o palmă de ea. Oricum intersecția este de coșmar, cu tamponări frecvente, nu va mai dura mult și se va întâmpla vreo nenorocire. Sper să sesizați autoritățile și poate se vor mișca”.

Observatorulph.ro a solicitat măsuri urgente Primăriei Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg