fbpx

alin-mitrica.jpg

Un prahovean de 25 de ani a murit la Manchester, în Marea Britanie. El era plecat de un an, la muncă, pentru un trai mai bun.

Alin Mitrică, din comuna Valea Călugărească, a murit sâmbăta trecută în curtea casei în care stătea cu chirie din Manchester, Marea Britanie.

Pentru că nu se simțea bine, Alin a ieșit să ia aer, dar s-a prăbușit, după ce a suferit un infarct. Medicii nu l-au mai putut salva. Prietenii știau că tânărul avea probleme cardiace.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Fratele meu a plecat la muncă în Marea Britanie acum un an și lucra în domeniul hotelier. A murit în curtea casei und elocuia cu chirie alături de alți colegi. Ținem legătura cu șefa lui. Avem nevoie de bani pentru a-l aduce acasă”, a declarat pentru observatorulph.ro fratele victimei, Alexandru Mitrică.

Prietenii au lansat pe Facebook un apel pentru strângerea de fonduri în vederea repatrierii corpului neînsuflețit:

”AVEM NEVOIE DE AJUTOR! Avem rugămintea la toti cei care vad această postare sa ma ajute cu o distribuire sau sa ia legatura cu Seba Sebelo Alexandru Mitrica 072 644 51 48 daca pot ajuta cu bani pentru repatrierea trupului unui baiat care a plecat mult mult prea devreme dintre noi Mitrica Alin la doar 25 de ani a decedat in Manchester. Ffratele lui se va ocupa sa strângă bani pentru repatriere ,Va rog mult sa facem singurul lucru care a mai ramas de facut din pacate, ODIHNESTETE IN LINISTE PRIETEN DRAG !”

UPDATE Pentru donații se poate folosi CONT IBAN RO19BTRLRONCRT0343421801 . Titularul contului EUGENIA LAMBRU .

alin-mitrica.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg