fbpx

ninsoare-hotweek.ro_.jpg

ANM a emis o informare meteo valabilă și în Prahova până miercuri, 16 ianuarie, ora 20. Fenomenele vizate sunt:  intensificări ale vântului, ninsori și precipitații mixte ce vor favoriza depuneri de polei. Reamintim că în același interval zona de munte a județului Prahova se află sub cod galben de viscol.

Informare meteo:

În majoritatea regiunilor, local și temporar vor fi intensificări ale vântului, în general cu viteze la rafală de 45…55 km/h accentuând senzația de rece, iar izolat și trecător, în special în Transilvania și Moldova, zăpada va fi spulberată. Pe parcursul zilei de miercuri (16 ianuarie), îndeosebi în regiunile sudice și centrale, rafalele vor atinge pe arii restrânse 60…65 km/h.

În vestul, nordul și centrul țării temporar vor fi precipitații în general slabe cantitativ. Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare, iar în cursul zilei de miercuri (16 ianuarie) în zonele joase de relief, cu precădere din vest și nord-vest, vor fi precipitații mixte, ce vor favoriza depuneri de polei.

Temperaturile așteptate la Ploiești în următoarele 48 de ore variază între 2 și 4 grade ziua, respectiv între -4 și -8 grade noaptea.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Național
  • Vineri, 15 Februarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Cum va fi vremea în weekend

ANM anunță că în weekendul 16-17 februarie vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal la această dată în majoritatea regiunilor.   Meteorologii de la ANM spun că sâmbătă temperaturile maxime se vor încadra...