lucian-onea-mircea-negulescu-fosti-procurori-audiere-parchetul-general-297593.jpg

Șefa Secției  Speciale pentru investigarea magistraţilor va solicita astăzi, luni, 14 ianuarie, avizul CSM pentru a se putea cere arestarea celor doi, potrivit Antena 3.

Onea: Am aflat din presă. Dacă e real, aștept decizia Secției CSM.

După ce, în spațiul public au apărut informații despre faptul că ar putea fi arestat, fostul șef al filialei ploieștene a Anticorupției, Lucian Onea, a avut și o primă reacție. "Nu am fost informat despre o astfel de măsură (n.r solicitare de aviz pentru arestare). Am aflat din presă. Nu știu dacă este adevărat. În situația în care este o informație reală, aștept decizia Secției pentru Procurori a CSM, a declarat Lucian Onea", pentru Antena3.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În paralel, cererea de revocare a lui Lucian Onea din funcția de procuror ar putea fi discutată mâine, 15 ianuarie, la Consiliul Superior al Magistraturii. Onea este cercetat, la acest moment, sub control judiciar. Măsura preventivă a fost prelungită până pe 22 ianuarie.

Procuroul ''Portocală'' : 'Nu are decât să meargă unde vrea cu cererea ei'

Fostul procuror, Mircea Negulescu, a anunțat că va contesta în instanță eventuala sa arestare. „Nu are decât să meargă unde vrea cu cererea ei. Rămâne să vedem dacă e temeinică, voi contesta. O să vedem care va fi procedura, dacă ne rețin, dacă ne duc la mandat. Așa îmi e dat, să trec și prin asta", a spus Mircea Negulescu, potrivit aceleeași surse.

Procurorul Adina Florea va merge, astăzi, la CSM, pentru a solicita arestarea lui Lucian Onea și Mircea Negulescu de la DNA Ploiești, în dosarul în care, cei doi sunt cercetați pentru mai multe infracțiuni, inclusiv constituire de grup infracțional organizat.

lucian-onea-mircea-negulescu-fosti-procurori-audiere-parchetul-general-297593.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.