fbpx

lucian-onea-mircea-negulescu-fosti-procurori-audiere-parchetul-general-297593.jpg

Șefa Secției  Speciale pentru investigarea magistraţilor va solicita astăzi, luni, 14 ianuarie, avizul CSM pentru a se putea cere arestarea celor doi, potrivit Antena 3.

Onea: Am aflat din presă. Dacă e real, aștept decizia Secției CSM.

După ce, în spațiul public au apărut informații despre faptul că ar putea fi arestat, fostul șef al filialei ploieștene a Anticorupției, Lucian Onea, a avut și o primă reacție. "Nu am fost informat despre o astfel de măsură (n.r solicitare de aviz pentru arestare). Am aflat din presă. Nu știu dacă este adevărat. În situația în care este o informație reală, aștept decizia Secției pentru Procurori a CSM, a declarat Lucian Onea", pentru Antena3.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În paralel, cererea de revocare a lui Lucian Onea din funcția de procuror ar putea fi discutată mâine, 15 ianuarie, la Consiliul Superior al Magistraturii. Onea este cercetat, la acest moment, sub control judiciar. Măsura preventivă a fost prelungită până pe 22 ianuarie.

Procuroul ''Portocală'' : 'Nu are decât să meargă unde vrea cu cererea ei'

Fostul procuror, Mircea Negulescu, a anunțat că va contesta în instanță eventuala sa arestare. „Nu are decât să meargă unde vrea cu cererea ei. Rămâne să vedem dacă e temeinică, voi contesta. O să vedem care va fi procedura, dacă ne rețin, dacă ne duc la mandat. Așa îmi e dat, să trec și prin asta", a spus Mircea Negulescu, potrivit aceleeași surse.

Procurorul Adina Florea va merge, astăzi, la CSM, pentru a solicita arestarea lui Lucian Onea și Mircea Negulescu de la DNA Ploiești, în dosarul în care, cei doi sunt cercetați pentru mai multe infracțiuni, inclusiv constituire de grup infracțional organizat.

lucian-onea-mircea-negulescu-fosti-procurori-audiere-parchetul-general-297593.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg