criminal-eliberat-recursul-compensatoriu-noua-crima-recidivist-medias-327623.jpg

Principalul suspect al crimei petrecute sâmbătă noaptea în fața unui bar din Mediaș este un recidivist de 30 de ani, condamnat pentru omor şi eliberat în baza legii recursului compensatoriu.

Potrivit anchetatorilor, Marius Rusu, de 30 de ani, din Alba, l-a înjunghiat în picior pe Marius Costăchescu, un tânăr de 25 de ani, din Ploiești.

Scena s-a petrecut în fața unui club din Mediaș și a fost înregistrată de camerele video.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Cine este ploieșteanul ucis în fața unui club din Mediaș

Marius Rusu a folosit un cuțit pentur a-i secționa artera femurală a victimei, care nu a mai putut fi salvată de medici.

Potrivit observator.tv, Rusu a fost recent eliberat din penitenciar după o pedeapsă primită tot pentru crimă.

El a fost reținut pentru 24 de ore și va fi acuzat de omor și prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.