img (4).jpg

Un tânăr de 25 de ani, din Ploiești, a fost ucis în urma unei altercații produsă sâmbătă noaptea în fața unui club din Mediaș.

UPDATE El este recidivistul acuzat că a ucis un ploieștean de 25 de ani

Potrivit observator.tv, victima este Marius Costăchescu, din Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Un ploieștean de 25 de ani este victima criminalului de la Mediaș.

Acesta a fost abandonat într-o baltă de sânge, în fața clubului din Mediaș, după ce a fost înjunghiat în picior.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care ploieșteanul este atacat de mai mulți indivizi, unul dintre ei folosind un cuțit.

Victima a murit după ce a suferit un șoc hemoragic, fiindu-i secționată artera femurală.

Principalul suspect este un fost deținut, recent eliberat din penitenciar după o pedeapsă primită tot pentru crimă.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.