fbpx

masini Ziarul Romanesc.jpg

A trecut mai bine de o săptămână, de când un patron de service din Prahova a dispărut fără urmă și e căutat de polițiști. Bărbatul ar fi fugit după ce ar fi înșelat mai mulți șoferi. În schimbul a mii de euro ceruți în avans, patronul le promitea clienților că le va schimba bordurile mașinilor cu volan pe dreapta.

6 șoferi au depus plângere la poliție și vor să-l dea în judecată pe patronal prahovean.

Nu s-a întâmplat însă așa, în schimb, bărbatul ar fi dispărut cu zeci de mii de euro – strânși de la șoferi.  6 păgubiți au depus plângere la Poliție reclamând că ar fi fost înșelați de către patronul de service, din Plopeni.  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Doi dintre ei nu și-au mai văzut niciodată autoturismele și nici banii, alți 4 și-au găsit mașinile dezmembrate. Paguba a fost evaluată la peste 35.000 euro, până la acest moment.

Patronul, dat în urmărire de polițiști. Are dosar penal pentru înșelăciune și abuz de încredere.

Dispariția patronului a fost semnalată în urmă cu o săptămână, când unul dintre conducătorii auto înșelați s-a dus la poarta sa, să-și ridice mașina. 

'Cercetările sunt desfășurate de polițiști pentru depistarea autoturismelordar și a persoanei în cauză'' a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu.

Polițiștii se așteaptă ca numărul șoferilor înșelați de patronul din Plopeni să fie mai mare.  

Mașinile cu volan pe dreapta, interzise în România.

În vara anului trecut, ministerul Transporturilor a interzis omologarea mașinilor cu volan pe dreapta care vin din afara Uniunii Europene.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg