e777bb60-d4f0-4913-9b04-5b0405e09147_0bd0f.jpg

Duminică seara, pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de pe strada Dobrogei, din Ploiești. 

În urma incendiului a ars o suprafață de 120 mp de construcții.

Detalii aici: Incendiu puternic pe strada Dobrogei, din Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Imagini de la incendiul din Ploiești - FOTOImagini de la incendiul din Ploiești - FOTO

Potrivit ISU Prahova, incendiul a fost provocat de ”un scurtcircuit electric, respectiv cablu electric defect neizolat corespunzător sau cu izolatia deteriorata ca urmare a unei acțiuni mecanice ori fizice”


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.