accident-dn1-microbuz-persoane.jpg

Accidentul rutier a avut loc vineri după-amiază, pe DN1, pe raza localității Bănești, la intersecție cu drumul spre Urleta, după ce un microbuz cu persoane a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

UPDATE: În urma accidentului, trei persoane, printre care și un copil în vârstă de 8 ani, au fost transportate la spital

UPDATE: 16.45 - Potrivit ISU Prahova, șase persoane, printre care și un copil în vârstă de 8 ani,, sunt asistate medical.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Imagini de la accidentul care a avut loc pe DN1, la Bănești. Un microbuz cu persoane a intrat în coliziune cu o autoutilitară - FOTO

O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță și de la ISU Prahova.

Microbuzul efectua curse regulate, pe ruta Florești - Câmpina, iar accidentul rutier s-a produs pe sensul Brașov - Ploiești. În momentul impactului, în microbuz erau 21 de persoane.

Potrivit ISU Prahova, echipajele sosite la fața locului evaluează medical victimele, urmând să se stabilească câte vor merge la spital.

IPJ Prahova a anunțat că traficul rutier în zonă este dirijat, pe sensul de urcare. Potrivit primelor cercetări se pare că accidentul rutier s-ar fi produs după ce microbuzul nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de autoutilitară.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.