Screen_Shot_2018-12-04_at_14.19.14_63ae4_54896.png

O comună din Prahova a fost pentru o zi cea mai poluată din Europa, potrivit măsurătorilor realizate de Worlds Air Pollution – un proiect care măsoară calitatea aerului din 80 de ţări.

Este vorba de localitatea Blejoi, care, pe 4 decembrie, ora 14:00, era pe primul loc în topul celor mai poluate localităţi din Europa la indicatorul PM 10 – pulberi în suspesie. 

În aceeași zi și calitatea aerului din Ploiești a primit indicativul ”rău”. Detalii aici: Poluare masivă în Ploiești și Blejoi. Panourile de monitorizare s-au înroșit

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un cititor a cerut explicații APM Prahova și Gărzii de Mediu Prahova și ne-a transmis răspunsul celor două instituții. Așa cum era de așteptat, nimeni nu a fost sancționat.

De vină a fost poluarea industrială și traficul rutier.

Răspunsul Gărzii de Mediu Prahova

Raspuns sesizare Daniel Visinescu (1)-page-001.jpg

Raspuns sesizare Daniel Visinescu (1)-page-002.jpg

Răspunsul APM Prahova

Raspuns APM PH pentru Visinescu Daniel-page-001 (1).jpg

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.