03-tiganca-spatele-fotografie.jpg

Ieri, în jurul orei 15, polițiști din cadrul Secției nr. 1 Ploiești, au observat pe strada George Coșbuc două femei cu un comportament suspect, care aveau asupra lor mai multe plase voluminoase.

Cele două au fost conduse la sediul secției, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în cursul zilei, acestea s-au deplasat la patru magazine de pe raza municipiului, de unde, profitând de neatenția vânzătorilor, au sustras bunuri alimentare și articole vestimentare expuse spre vânzare.

Bunurile sustrase au fost ridicate și predate reprezentanților persoanelor vătămate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în formă calificată.

sursa: IJP Prahova

foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Travel&Lifestyle
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Unde poți ieși vineri seară în Ploiești

Cum astăzi e vineri, iar după o săptămână grea simți nevoia de a te distra sau relaxa, iată ce poți face în această seara: Astăzi, 18 ianuarie, începând cu orele 20:00, ești invitat la o seară  de Folk...