img (2).jpg

Poliţiştii au bătut un şofer beat care a intrat într-un camion al Armatei, la Buzău. Recalcitrant, acesta i-a înjurat pe poliţişti, care nu s-au sfiit să-l altoiască, pentru că altfel nu se liniştea.

Un acident relativ minor a avut loc miercuri la Buzău, pe Bulevardul Unirii. Un autoturism a lovit din spate un camion al Armatei. Camionul a oprit la culoarea roșiea semaforului, dar șoferul autoturismului de Prahova nu l-a observat.

Când șoferul turismului s-a dat jos din mașină a izbucnit circul, scrie buzoienii.ro. Acesta era beat criță şi i-a înjurat pe polițiștii ajunși la fața locului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Urcat în maşina Poliţiei, şoferul s-a opus din răsputeri testării cu etilotestul, fiind în cele din urmă dus la spital, pentru recoltarea probelor de sânge.

DSC08395.jpg

sursa: buzoienii.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.