autobuz-vandalizat-04.jpeg

O tânără a ajuns miercuri seară la spitalul județean de urgență din Ploiești după ce a căzut dintr-un autobuz al TCE, cu tot cu geam, pe asfalt. Incidentul s-a petrecut pe traseul 2.

Potrivit primelor cercetări efectuate de polițiști, se pare că victima, în timp ce se afla pe scaunul din dreapta spate al autobuzului, s-ar fi dezechilibrat și s-a lovit de un geam lateral al autobuzului.

În momentul impactului, geamul s-a desprins, iar tânăra a căzut din autobuz pe partea carosabilă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reprezentanții IJP Prahova susțin că a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și: Accident atipic în Ploiești - o tânără a ajuns pe asfalt, căzând din autobuz, prin geam

Explicația directorului TCE, Alexandri Nicolae:

„Incidentul a avut loc pe traseul 2, la scurt timp după ce autobuzul marca MAN a plecat din stația de pe Bulevardul Independenței.. Din ce am aflat până acum se pare că autobuzul era în mers, iar șoferul făcea manevra de asigurare pe banda a doua. În acel moment, șoferul ar fi fost avertizat că a picat o tânăra cu geamul. Incidentul a avut loc în zona din spate a autobuzului, în zona de canapele. Acolo este un rând de canapele Numai la un șoc puternic, în opinia mea, s-ar fi putut desprinde.geamul. Nu pot să știu exact ce s-a întâmplat, dar probabil că tânăra s-a împins în geam sau a fost împinsă. Tânăra care a picat cu geamul se pare că se afla în autobuz cu alte două tinere care cu siguranță știu mai bine ce anume s-a întâmplat, însă spre surprinderea șoferului tinerele au plecat imediat după producerea incidentului. Autobuzul a fost retras din cursă și în prezent este în curtea societății TCE, potrivit procedurii, urmând să fie efectuate cercetările de către Poliție”

foto cu caracter ilustrativ

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.