fbpx

autobuz-vandalizat-04.jpeg

O tânără a ajuns miercuri seară la spitalul județean de urgență din Ploiești după ce a căzut dintr-un autobuz al TCE, cu tot cu geam, pe asfalt. Incidentul s-a petrecut pe traseul 2.

Potrivit primelor cercetări efectuate de polițiști, se pare că victima, în timp ce se afla pe scaunul din dreapta spate al autobuzului, s-ar fi dezechilibrat și s-a lovit de un geam lateral al autobuzului.

În momentul impactului, geamul s-a desprins, iar tânăra a căzut din autobuz pe partea carosabilă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reprezentanții IJP Prahova susțin că a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și: Accident atipic în Ploiești - o tânără a ajuns pe asfalt, căzând din autobuz, prin geam

Explicația directorului TCE, Alexandri Nicolae:

„Incidentul a avut loc pe traseul 2, la scurt timp după ce autobuzul marca MAN a plecat din stația de pe Bulevardul Independenței.. Din ce am aflat până acum se pare că autobuzul era în mers, iar șoferul făcea manevra de asigurare pe banda a doua. În acel moment, șoferul ar fi fost avertizat că a picat o tânăra cu geamul. Incidentul a avut loc în zona din spate a autobuzului, în zona de canapele. Acolo este un rând de canapele Numai la un șoc puternic, în opinia mea, s-ar fi putut desprinde.geamul. Nu pot să știu exact ce s-a întâmplat, dar probabil că tânăra s-a împins în geam sau a fost împinsă. Tânăra care a picat cu geamul se pare că se afla în autobuz cu alte două tinere care cu siguranță știu mai bine ce anume s-a întâmplat, însă spre surprinderea șoferului tinerele au plecat imediat după producerea incidentului. Autobuzul a fost retras din cursă și în prezent este în curtea societății TCE, potrivit procedurii, urmând să fie efectuate cercetările de către Poliție”

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg