acoperis-casa-incendiu.jpg

Miercuri după-amiază a izbucnit un incendiu într-o gospodărie din comuna Colceag, județul Prahova.

UPDATE În urma stingerii incendiului, pompierii au descoperit cadavrul carbonizat al unei femei de 92 de ani, proprietara locuinței.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit primelor informații, în casa cuprinsă de flăcări s-ar afla o persoană.

ISU Prahova intervine cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță Smurd.

Arde o casă de aproximativ 60 mp.

Incendiul a fost localizat.

Știre în curs de actualizare.

foto cu caracter ilsutrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.