WhatsApp Image 2019-01-09 at 13.46.28.jpeg

A fost cutremur miercuri, 9 ianurie, la ora 13:36:02 în județul Vrancea, de 4,3 grade.

UPDATE Seismul a fost localizat în Buzău, a avut o magnitudine de: 4.4 grade și s-a produs la o adancime de 130 km

Citește și Cum te abonezi gratuit la serviciul INFP de avertizare a cutremurelor

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Seismul a fost localizat automat la următoarele coordonate: lat 45.6144; lon 26.6294 și s-a produs la o adâncime de 150 km.

Magnitudinea a fost de 4.3 grade.

Serviciul de alertă a INFP prin mesageria Telegram a funcționat, abonații fiind anunțați cu 30 de secunde înainte de producerea seismului.

Dovada foto transmisă de un cititor mai jos:

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Cutremur în Vrancea, vineri dimineață

Un cutremur s-a produs în această dimineață, în zona Vrancea. Seismul a avut magnitudinea de 3,4 pe Scara Richter, la 129 kilometri adâncime. De la începutul anului 2019, în România s-au înregistrat 24 de...