fbpx

646x404 (3).jpg

Mama lui Constantin Toma, tânărul care a fost găsit spânzurat în vila unde locuia din cartierul Baumeister de lângă Ploiești, încearcă de două luni să-și înmormânteze băiatul.

Rachel Toma a declarat pentru libertatea.ro că trupul tânărului de 24 de ani este în continuare la morgă deoarece ancheta privind circumstanțele morții acestuia nu s-a finalizat.

Femeia, care a venit din Zambia să-l înmormânteze pe Constantin lângă tatăl său, în cimitirul Mihai Bravu, susține că ancheta bate pasul pe loc, după ce a contestat primele rezultate care indicau sinuciderea. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind exclusă varianta unei crime.

Cu toate acestea, mama tânărului care a fost model și pentru designerul Cătălin Botezatu, susține că acesta nu ar fi avut motive să-și pună capăt zilelor. 

Ea spune că pe gâtul acestuia sunt trei şanţuri de laţ, nu unul, și că are în piept două semne care ar arăta că acesta a fost înjunghiat.

Mai mult, ea susţine că a găsit casa nesigilată și că cineva angajase, în mod inexplicabil, o firmă de curăţenie care să steargă urmele unei lupte violente. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg