646x404 (3).jpg

Mama lui Constantin Toma, tânărul care a fost găsit spânzurat în vila unde locuia din cartierul Baumeister de lângă Ploiești, încearcă de două luni să-și înmormânteze băiatul.

Rachel Toma a declarat pentru libertatea.ro că trupul tânărului de 24 de ani este în continuare la morgă deoarece ancheta privind circumstanțele morții acestuia nu s-a finalizat.

Femeia, care a venit din Zambia să-l înmormânteze pe Constantin lângă tatăl său, în cimitirul Mihai Bravu, susține că ancheta bate pasul pe loc, după ce a contestat primele rezultate care indicau sinuciderea. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind exclusă varianta unei crime.

Cu toate acestea, mama tânărului care a fost model și pentru designerul Cătălin Botezatu, susține că acesta nu ar fi avut motive să-și pună capăt zilelor. 

Ea spune că pe gâtul acestuia sunt trei şanţuri de laţ, nu unul, și că are în piept două semne care ar arăta că acesta a fost înjunghiat.

Mai mult, ea susţine că a găsit casa nesigilată și că cineva angajase, în mod inexplicabil, o firmă de curăţenie care să steargă urmele unei lupte violente. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.