Spitalul-de-Pediatrie-Ploiesti.jpg

O mamă care a ajuns la spitalul de pediatrie din Ploiești cu copilul bolnav s-a trezit fără portofel. Polițiștii au reușit să identifice un suspect, în persoana unei femei de 45 de ani, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Comunicatul IJP Prahova:

Ieri, în jurul orei 12, polițiști din cadrul Secției nr. 4 Ploiești au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că soției sale i-a fost sustras portofelul în timp ce se afla în incinta unei unităţi medicale din Ploieşti.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și, în urma primelor cercetări, au constatat că femeia, din neatenţie, şi-ar fi uitat portofelul ce conţinea suma de 210 lei şi cartea de identitate pe banca din sala de aşteptare a unităţii, iar când s-a întors în locul respectiv nu l-ar mai fi găsit.

Din primele verificări efectuate, a rezultat că portofelul aflat pe bancă ar fi fost luat de o femeie de aproximativ 45 ani. Aceasta ar fi scos o sumă de bani pe care a introdus-o în buzunar, după care ar fi aruncat portofelul într-un coş de gunoi.

Imediat, polițiștii au depistat persoana bănuită.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.