fbpx

Spitalul-de-Pediatrie-Ploiesti.jpg

O mamă care a ajuns la spitalul de pediatrie din Ploiești cu copilul bolnav s-a trezit fără portofel. Polițiștii au reușit să identifice un suspect, în persoana unei femei de 45 de ani, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Comunicatul IJP Prahova:

Ieri, în jurul orei 12, polițiști din cadrul Secției nr. 4 Ploiești au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că soției sale i-a fost sustras portofelul în timp ce se afla în incinta unei unităţi medicale din Ploieşti.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și, în urma primelor cercetări, au constatat că femeia, din neatenţie, şi-ar fi uitat portofelul ce conţinea suma de 210 lei şi cartea de identitate pe banca din sala de aşteptare a unităţii, iar când s-a întors în locul respectiv nu l-ar mai fi găsit.

Din primele verificări efectuate, a rezultat că portofelul aflat pe bancă ar fi fost luat de o femeie de aproximativ 45 ani. Aceasta ar fi scos o sumă de bani pe care a introdus-o în buzunar, după care ar fi aruncat portofelul într-un coş de gunoi.

Imediat, polițiștii au depistat persoana bănuită.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg