fbpx

30cd5af6-f373-47b4-b18f-4c94a71c39e3.jpg

Anunțul primarului Ploiestiului, Adrian Dobre, de plafonare a salariului la nivelul net-ului în administrația locală a stârnit reacții controversate.

Astăzi, viceprimarul Ploiestiului, Cristian Ganea, a avut o serie de întâlniri cu liderii de sindicat si directorii institutiilor din subordine pe tema salarizării.

,,Sunt niste drepturi câștigate, niste drepturi date de Guvern. Vorbesc de indemnizația de hrana si de voucher-ul de vacanță. De ce nu ar trebui să le dăm nu inteleg, pentru că nimeni nu a socotit că trebuie să tai din salarii să adaugi această formă de remunerație.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Consider că ar trebui să rămânem pe aceleași calcule, pe coeficienții care au fost în 2017", susține Cristian Ganea, viceprimarul Ploiestiului, care a precizat că influența asupra anvelopei salariale ar fi de 3 milioane de lei in cazul creșterii salariului.

În replică, primarul Adrian Dobre spune că nu susține o nouă creștere salarială iar la un moment dat a acuzat PSD+ALDE, inclusiv la nivel de Guvern, ,,știu să meargă numai pe cheltuieli de consum".

video: Cristian Ganea - viceprimar Ploiești

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg