30cd5af6-f373-47b4-b18f-4c94a71c39e3.jpg

Anunțul primarului Ploiestiului, Adrian Dobre, de plafonare a salariului la nivelul net-ului în administrația locală a stârnit reacții controversate.

Astăzi, viceprimarul Ploiestiului, Cristian Ganea, a avut o serie de întâlniri cu liderii de sindicat si directorii institutiilor din subordine pe tema salarizării.

,,Sunt niste drepturi câștigate, niste drepturi date de Guvern. Vorbesc de indemnizația de hrana si de voucher-ul de vacanță. De ce nu ar trebui să le dăm nu inteleg, pentru că nimeni nu a socotit că trebuie să tai din salarii să adaugi această formă de remunerație.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Consider că ar trebui să rămânem pe aceleași calcule, pe coeficienții care au fost în 2017", susține Cristian Ganea, viceprimarul Ploiestiului, care a precizat că influența asupra anvelopei salariale ar fi de 3 milioane de lei in cazul creșterii salariului.

În replică, primarul Adrian Dobre spune că nu susține o nouă creștere salarială iar la un moment dat a acuzat PSD+ALDE, inclusiv la nivel de Guvern, ,,știu să meargă numai pe cheltuieli de consum".

video: Cristian Ganea - viceprimar Ploiești


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.