dna_1-465x390.jpg

Decizia interimarei Anca Jurma a lăsat DNA-ul fără șef. Aceasta a anunțat în cursul zilei de luni că nu dorește prelungirea mandatului, fără să ofere alte explicații.

Procurorul general, Augustin Lazăr, este cel care trebuie să vină acum cu o nouă propunere pentru conducerea DNA.

O ședință de urgență va avea loc la DNA, marți, la ora 11, pentru desemnarea unui nou șef interimar în fruntea Direcției. Procurorul general, Augustin Lazăr, va fi prezent la această ședință și trebuie să vină cu o nouă propunere pentru conducerea DNA.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Între timp, ministrul Justiției, Tudorel Toader, nemulțumit de faptul că Augustin Lazăr este încă procuror general, președintele Iohannis neacceptând revocarea lui, a anunțat că refuzul președintelui va fi atacat la CCR. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Decizia CCR privind presemnalizarea radarelor

Presemnalizarea dispozitivelor radar instalate pe autovehicule staţionare sau pe suporţii amenajărilor rutiere şi a dispozitivelor radar tip pistol aduce atingere prevederilor constituţionale şi...