targa-2.jpg

Polițiștii prahoveni au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă în cazul pacientului de 71 de ani, care a murit vinerea trecută în spitalul județean de urgență din Ploiești. Pe 17 decembrie, acesta a căzut de pe targă în timpul unui transport medical efectuat de un echipaj Mediurg.

După ce observatorulph.ro a publicat duminică articolul Poliția anchetează moartea suspectă a unui pacient de la spitalul județean din Ploiești. ”Traumatism cranio-facial prin cădere de pe targă”, cazul a fost preluat și prezentat în presa națională.

Reprezentanții IJP Prahova au confirmat că a fost deschis în acest caz un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim că Nicolae D., de 71 de ani, din Cocorăștii Misli, a fost internat acum două luni la spitalul județean de urgență din Ploiești, fiind operat pentru o tumoră pe creier.

Citește și Pacientul care a murit în județean a fost scăpat de pe targă în timpul unui transport Mediurg. Reacția conducerii

Pe 17 decembrie, în timpul transportului pacientului de către un echipaj Mediurg la secția exterioară urologie, acesta a căzut de pe targă, iar pe 4 ianuarie a murit.

Familia îndoliată vrea să afle dacă între acest incident și decesul pacientului există o legătură, așa că a depus plângere la Poliție.

Atât reprezentanții spitalului județean, cât și cei ai Mediurg susțin că pacientul nu a suferit decât o rană superficială în urma căderii de pe targă, incidentul neputându-i provoca decesul.

foto cu carcater ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.