fbpx

targa-2.jpg

Polițiștii prahoveni au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă în cazul pacientului de 71 de ani, care a murit vinerea trecută în spitalul județean de urgență din Ploiești. Pe 17 decembrie, acesta a căzut de pe targă în timpul unui transport medical efectuat de un echipaj Mediurg.

După ce observatorulph.ro a publicat duminică articolul Poliția anchetează moartea suspectă a unui pacient de la spitalul județean din Ploiești. ”Traumatism cranio-facial prin cădere de pe targă”, cazul a fost preluat și prezentat în presa națională.

Reprezentanții IJP Prahova au confirmat că a fost deschis în acest caz un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim că Nicolae D., de 71 de ani, din Cocorăștii Misli, a fost internat acum două luni la spitalul județean de urgență din Ploiești, fiind operat pentru o tumoră pe creier.

Citește și Pacientul care a murit în județean a fost scăpat de pe targă în timpul unui transport Mediurg. Reacția conducerii

Pe 17 decembrie, în timpul transportului pacientului de către un echipaj Mediurg la secția exterioară urologie, acesta a căzut de pe targă, iar pe 4 ianuarie a murit.

Familia îndoliată vrea să afle dacă între acest incident și decesul pacientului există o legătură, așa că a depus plângere la Poliție.

Atât reprezentanții spitalului județean, cât și cei ai Mediurg susțin că pacientul nu a suferit decât o rană superficială în urma căderii de pe targă, incidentul neputându-i provoca decesul.

foto cu carcater ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg