download.jpg

Polițiștii prahoveni au întocmit un dosar penal întocmit pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Comunicatul IJP Prahova: 

Polițiști de investigații criminale din Câmpina au depistat în parcarea unui centru comercial din municipiu, un tânăr de 22 de ani care încerca să comercializeze un pistol de autoapărare supus autorizării, precum și 20 de cartușe cu gaze de 9 mm.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acesta intenționa să le vândă în schimbul sumei de 500 de lei, unui bărbat de 56 de ani din comuna Cornu, cu care se întâlnise în baza unei înțelegeri anterioare.

Cei doi au fost conduși la sediul poliției, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul nu era deținător legal de armă.

Arma și muniția au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.