furt-hot-buzunare-.jpg

Polițiști de investigații criminale din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei și Patrimoniului au efectutat cercetăți în două cauze privind furturi din buzunar și au identificat persoana bănuită de comiterea faptelor.

Este vorba de un ploieștean de 50 de ani.

Acesta ar fi comis cele două fapte în timp ce se afla sub măsura arestului la domiciliu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din acest motiv, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești a sesizat Curtea de Apel Ploiești, cu propunerea de înlocuire a măsurii preventive.

sursa: IJP Prahova
 

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.