fbpx

cai.jpg

Botezul cailor, o sărbătoare specifică Bobotezei, s-a transformat într-un act de cruzime împotriva animalelor. Scenele surprinse în comuna Târgșorul Vechi ar trebui să facă obiectul unui dosar penal...

O cititoare ne-a trimis imagini în care mai mulți cai sunt biciuiți și puși să care traverse de beton, la 0 grade, într-o competiție absurdă în urma căruia a fost desemnat cel mai bun cal din comuna Târgșorul Vechi.

Mesajul femeii oripilate de bătaia aplicată bietelor animale de povară:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Ca în fiecare an, de Bobotează, după slujba religioasă și împărțirea  aghiasmei urmează botezarea cailor, motiv de sărbătoare pentru toată lumea din comuna Târgșorul Vechi. În timp ce unii se bucură de această sărbătoare, alții o transformă într-o barbarie. 

După ce caii au fost botezați, a urmat concursul care se face în fiecare an pentru cel mai frumos cal, care a degenerat într-o competiție absurdă, ”de bătaie a cailor".

Unii au dat în bietele animale fără milă, deși trăgeau greutăți uriașe, pe un frig pătrunzător, așa cum se vede din imaginile tirmise. De aici trageți si voi concluzia: cine e omul și cine e animalul?

P.S. Se spune că animalele sălbatice nu pot fi îmblânzite, dar cred că imposibil de îmblînzit sunt aceste ființe care cu greu pot fi numite oameni”

Atenție, imagini cu impact emoțional:

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg