5142002-mediafax-foto-theodor-pana.jpg

În această dimineață ninge în mai multe zone din Prahova, în special la munte.

Potrivit IJP Prahova, ninge viscolit pe DN1, Valea Prahovei, de la Posada până la limita cu județul Brașov.

De asemenea, ninge viscolit pe DN1 A, de la km 140, Cheia, către limita cu Brașovul, unde s-a depus un strat de zăpadă de un cm.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drumarii acționează pentru deszăpezire.

UPDATE Starea drumurilor ora 10:00

Pe drumurile naționale de pe raza județului Prahova se circulă fluent, iar starea meteo se prezintă astfel : DN 1 de la km 39 până la km 118 uscat, de la km 118 la km 138 ninge carosabil umed la negru, DN 1 A de la km 95 la km 141 uscat, de la km 141 la km 155 ninge carosabil umed la negru, iar de la km 155 la km 160 ninge carosabil acoperit pe alocuri cu zăpadă frământată 0-1 cm, DN 1 B și DN 1 D carosabil uscat, se acționează pe toate sectoarele cu utilaje SDN


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Accident pe DN 1D, la Ciorani

Două autoturisme au fost implicate, miercuri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 1D, la Ciorani. Din primele informații, unul dintre șoferi ar fi făcut atac de panică și a fost...