amenda_soferi_86767400.jpg

Doi prahoveni au fost amendați cu câte 2000 de lei pentru că au fost prinși transportând lemne uscate pentru încălzirea locuințelor.

Potrivit IJP Prahova, ieri, în jurul orei 14.30, în timp ce se acționau în comuna Șotrile, trei polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 4 Câmpina, însoțiți de un pădurar, au depistat doi localnici care transportau crăci uscate, cu atelaje hipo. Față de ambii s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 2.000 lei.

Și polițiștii Secției nr. 4 Ploiești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o persoană tăia copaci de pe malul pârâului Dâmbu. În baza sesizării, polițiști din cadrul secției s-au deplasat la fața locului și au constatat că un ploieștean de 30 de ani ar fi tăiat şi adunat lemne de pe malul râului Dâmbu, intenţionând să le folosescă la încălzirea locuinţei. Pădurarul chemat la fața locului a cubat materialul lemnos, care a fost ridicat în vederea confiscării. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu o amendă de 2.000 de lei.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Decizia CCR privind presemnalizarea radarelor

Presemnalizarea dispozitivelor radar instalate pe autovehicule staţionare sau pe suporţii amenajărilor rutiere şi a dispozitivelor radar tip pistol aduce atingere prevederilor constituţionale şi...