fbpx

amenda_soferi_86767400.jpg

Doi prahoveni au fost amendați cu câte 2000 de lei pentru că au fost prinși transportând lemne uscate pentru încălzirea locuințelor.

Potrivit IJP Prahova, ieri, în jurul orei 14.30, în timp ce se acționau în comuna Șotrile, trei polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 4 Câmpina, însoțiți de un pădurar, au depistat doi localnici care transportau crăci uscate, cu atelaje hipo. Față de ambii s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 2.000 lei.

Și polițiștii Secției nr. 4 Ploiești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o persoană tăia copaci de pe malul pârâului Dâmbu. În baza sesizării, polițiști din cadrul secției s-au deplasat la fața locului și au constatat că un ploieștean de 30 de ani ar fi tăiat şi adunat lemne de pe malul râului Dâmbu, intenţionând să le folosescă la încălzirea locuinţei. Pădurarul chemat la fața locului a cubat materialul lemnos, care a fost ridicat în vederea confiscării. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu o amendă de 2.000 de lei.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg