fbpx

cutremurator-ce-a-aparut-pe-pagina-de-facebook-a-lui-cati_c13e1_83a8b.jpg

Robert Berechet, ploieșteanul acuzat că și-a bătut cu bestialitate iubita minoră, umilind-o și postând imaginile pe Facebook, a făcut recurs la decizia de arestare preventivă.

Ieri, Tribunalul Prahova a respins cererea sa de a fi judecat în stare de libertate.

Solutia pe scurt: Respinge contestaţia formulată de inculpatul BERECHET ROBERT-GABRIEL, cetă?ean român, împotriva încheierii pronunţate de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Ploieşti la data de 27.12.2018, ca fiind nefondată. În baza art.275 alin.2 Cod proc. penală, obligă contestatorul-inculpat la plata sumei de 80 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu, în cuantum de 130 lei, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Prahova. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 04.01.2019.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Bunica tânărului din Ploiești care și-a maltratat iubita: ”A fost un copil bun, până la 14 ani. A învățat la liceul Mihai Viteazul”

Cazul a devenit public pe 1 decembrie, anul trecut.

Cătălina T., adolescenta bătută cu bestialitate și umilită de ploieșteanul Robert Berechet (20 de ani) a povestit drama prin care a trecut.

”Avem împreună un an de zile, dar certurile şi bătăile au început de două luni. Acum m-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a băgat în cadă. M-a pus să îi pup mâinile"

Tânăra a povestit că toate scandalurile porneau de la lipsa de droguri:

"Ultima oară m-a lovit de la sevraj. Nu avea nici prenadez, nicio ţigară în casă şi a început să mă bată. Că el nu are ce să consume, că el nu are nimic şi toţi nervii i-au picat pe mine".

Citește și Secretul tinerei maltrată de ploieșteanul Robert Berechet: are un copil crescut de părinții ei

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg