cutremurator-ce-a-aparut-pe-pagina-de-facebook-a-lui-cati_c13e1_83a8b.jpg

Robert Berechet, ploieșteanul acuzat că și-a bătut cu bestialitate iubita minoră, umilind-o și postând imaginile pe Facebook, a făcut recurs la decizia de arestare preventivă.

Ieri, Tribunalul Prahova a respins cererea sa de a fi judecat în stare de libertate.

Solutia pe scurt: Respinge contestaţia formulată de inculpatul BERECHET ROBERT-GABRIEL, cetă?ean român, împotriva încheierii pronunţate de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Ploieşti la data de 27.12.2018, ca fiind nefondată. În baza art.275 alin.2 Cod proc. penală, obligă contestatorul-inculpat la plata sumei de 80 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu, în cuantum de 130 lei, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Prahova. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 04.01.2019.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Bunica tânărului din Ploiești care și-a maltratat iubita: ”A fost un copil bun, până la 14 ani. A învățat la liceul Mihai Viteazul”

Cazul a devenit public pe 1 decembrie, anul trecut.

Cătălina T., adolescenta bătută cu bestialitate și umilită de ploieșteanul Robert Berechet (20 de ani) a povestit drama prin care a trecut.

”Avem împreună un an de zile, dar certurile şi bătăile au început de două luni. Acum m-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a băgat în cadă. M-a pus să îi pup mâinile"

Tânăra a povestit că toate scandalurile porneau de la lipsa de droguri:

"Ultima oară m-a lovit de la sevraj. Nu avea nici prenadez, nicio ţigară în casă şi a început să mă bată. Că el nu are ce să consume, că el nu are nimic şi toţi nervii i-au picat pe mine".

Citește și Secretul tinerei maltrată de ploieșteanul Robert Berechet: are un copil crescut de părinții ei


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.