646x404.jpg

În urma unui control efectuat de polițiștii zilele trecute pe DJ 103 B, șoferul care conducea un microbuz de transport persoane a încasat o amendă de 9000 de lei.

Comunicatul IJP Prahova:

Agenții din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au acționat pe D.J. 103B, raza localității Ogretin, pe linia nerespectării legislației în vigoare de către transportatorii de persoane.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu această ocazie, au identificat în trafic un autobuz condus de un bărbat din localitatea Starchiojd.

În urma controlului efectuat, s-a constatat că acesta transporta mai multe persoane, dar la cinci dintre ele nu le-a eliberat bilete de călătorie.

Față de cele constatate, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională, în valoare de 9.000 de lei. 

foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Decizia CCR privind presemnalizarea radarelor

Presemnalizarea dispozitivelor radar instalate pe autovehicule staţionare sau pe suporţii amenajărilor rutiere şi a dispozitivelor radar tip pistol aduce atingere prevederilor constituţionale şi...