petarde.jpg

Cele două cazuri s-au înregistrat chiar în noaptea de Revelion, la Florești și la Bușteni, după ce doi tineri au fost răniți la mâini din cauza petardelor. 

Primul incident a avut loc în Florești, chiar la miezul nopții, în momentul trecerii în noul an. Un tânăr în vârstă de 36 de ani a fost rănit, după ce o petardă i-a explodat în mână. Tânărul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, pentru acordarea de asistență medicală de specialitate, acesta prezentând leziuni la nivelul degetelor.

Cel de-al doilea caz a avut loc tot în noaptea de Revelion, la Bușteni. De data aceasta, victimă a unei petarde a fost un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Argeș. Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cele două incidente au intrat în atenția IPJ Prahova. Poliția a demarat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs evenimentele, a anunțat IPJ Prahova.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.