WhatsApp Image 2019-01-03 at 12.18.51.jpeg

În această dimineață, un șofer a rămas înzăpezit cu mașina în care se mai află doi copii pe drumul spre Stana Regală din Sinaia.

UPDATE Familia este în siguranță, a fost preluată de către echipajul de pompieri, autoturismul a fost deszăpezit, nu au probleme medicale.

UPDATE Familia se pare că se deplasa spre Schitul Sfânta Ana și din cauza zăpezii nu au mai putut înainta. Unul dintre copii are 9 ani. Pompierii se deplasează cu un utilaj special.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru că nu a mai putut înainta de troiene și nici să se întoarcă din drum în siguranță, șoferul a sunat la 112.

În prezent, pompierii militari acționează pentru deblocarea autoturismului rămas înzăpezit.

Știre în curs de actualizare.

WhatsApp Image 2019-01-03 at 12.18.51.jpeg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.