fbpx

elisabeth-sandhofer-a-murit.jpg

Arhiducesa Elisabeth Sandhofer, fiica cea mică a principesei Ileana a murit, în noaptea de marți spre miercuri, în Austria.

 ''Castelul Bran anunță cu profundă tristețe despărțirea de Alteța Sa Imperială și Regală, Arhiducesa Elisabeth Sandhofer, care a trecut la cele veșnice după o lungă și grea suferință. Prezență caldă, discretă și de un umor fin, a marcat definitiv revenirea la viață a Castelului Bran, ieșit din lunga sa noapte comunistă. Se va afla mereu în rugăciunile noastre, împreună cu bunica sa, Regina Maria și cu mama sa, Principesa Ileana. Dumnezeu să o odihnească în pacea veșnică!", au anunțat reprezentanții Castelului Bran.

Loc de condoleanţe, amenajat în curtea Castelului Bran.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Arhiducesa Elizabeth, fiica cea mică a principesei Ileana, s-a născut în 1942. Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu, o pot face la Castelul Bran, unde a fost amenajat un loc special și a fost deschisă o carte de condoleanțe.  „Dumnezeu să o ierte și să o odihnească!", „Îngerii, sa va vegheze, ARHIDUCESĂ", „Sincere regrete!'', sunt doar câteva dintre mesajele de condoleanţe care au apărut pe pagina de Facebook a Castelului Bran la anunţul dramei.

Castelul Bran, cel mai vizitat obiectiv turistic din Brașov.  

Arhiducele Dominic de Habsburg, arhiducesa Maria Magdalena Holzhausen şi arhiducesa Elisabeth Sandhofer, moștenitori ai principesei Ileana,  au devenit pe deplin proprietari ai Castelului Bran, în urmă cu 10 ani.  Obiectivul ocupă primul loc în topul – celor mai vizitate destinații din județul Brașov. Anul trecut, peste un million de turiști au vizitat Castelul Bran.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg