62012158.jpg

Un vagon al unui tren aparținând companiei Regio Călători a deraiat, miercuri seară, în Gara de Nord din București, înainte să preia călătorii pentru ruta Ploiești Vest-Brașov.

Potrivit rezultatelor preliminare ale anchetei demarate de inspectorii de siguranță a traficului feroviar, se pare că a existat o problemă de comunicare între mecanic şi cl responsabil cu indicaţiile privind gararea.

Citește și Un tren care trebuia să plece din Gara de Nord spre Ploiești Vest a deraiat

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Jenică Stancu, revizor REGIONAL de siguranţă a circulaţiei (sursa: Știrile Pro TV):

“Singura problemă a fost că au fost elemente de la parapet care au intrat sub ultimul vagon pe care a trebuit să le scoatem fără să facem şi alte deranjamente. E în principiu vorba de foarte multă neatenție, nu e din cauza instalaţiilor.”

Din fericire, nu au fost victime.

Trenul a fost anulat, iar călătorii vor primi înapoi banii pe biletele achiziționate pentru cursa respectivă.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.